Heyecanlı bir dönem başlıyor. Öğretmen, öğrenci ve velilerimize hayırlı olsun.

May

EKYA projesi kapsamında Adanalioglu 'na gezimizi düzenledik.

2023 Ocak-Mayıs arası Okul Aile Birliği gelir gider durumu

May

Her yıl bahar aylarında yapılan kermese bu yıl yine velilerimiz, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin yoğun katılımı ile güzel zaman geçirdik.

Nis

Kerim Çeliktaş Türkocağı İlkokulu öğretmen ve idarecileri birlik beraberlik içerisinde.

Nis

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün TBMM’nin kuruluş yıl dönümü anısına çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

Nis

3 -C ve 3-E sınıfı olarak Tarihi Tarsus evleri, Saunt Poul kuyusu, Hz.Danyal cami, Kubat Paşa Medresesi, Ulu Cami, Kirkkasik Bedesteni ve Roma Hamami yolunu öğrencilerimizle gezdik.

Mrt

Mehmet Akif Ersoy tarafından yazılan, Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin simgesi ve milli mutabakat metni olan İstiklal Marşı, 12 Mart 1921 kabul edildi. Bu gün dolayısı ile hazırlanan program öğrencilerle paylaşıldı.

Mrt

Tarsus Anadolu Otelcilik ve Meslek Lisesi'nde kalan depremzedelere 2/D ve 2/C sınıfı veli, öğrenci ve öğretmenleri moral etkinliği düzenlediler.

Mrt

Çanakkale'yi bir zafere götüren ve Cumhuriyeti ilan eden birliktelik, dayanışma ruhu, mücadele bu yüce milletin eseridir. Çanakkale zaferini elde ettiğimiz süreçlerdeki milletimizin gösterdiği kahramanlık, cesaret, dayanışma, birlik, fedakârlık ve mücadelenin o gün olduğu gibi bugün de tüm zorlu süreçlerde gün yüzüne çıktığını görmekteyiz. Bu durum bize Çanakkale'degösterdiğimiz bu özelliklerin hala bu toplumun içinde ruhunda olan bir parça olarak ortaya çıktığını belirtmek için "ruhumuzda var" sloganını bu yılın teması olarak kullanmaktayız.

Şbt

Kerim Çeliktaş Türkocağı ailesi olarak 6 Şubatta meydana gelen doğal afetde hayatını kaybeden herkeze Allahtan rahmet, kalanlara ve kederli ailelerine baş sağlığı diliyoruz.Türkocağı ailesi olarak elimizden gelen yardımı yapmaya çalıştık

Ock

Eylül ayında başlayan eğitim öğretim öğrencilere 20/01/2023 tarihinde karnelerin dağıtılmasıyla iki hafta sürecek tatil başladı. Birinci sınıflar ''Okuduk,yazdık zorlu bir süreci geride bıraktık şimdi dinlenme zamanı.'' diyorlar. Biz de öğretmenler olarak ''İyi tatiller çocuklar." diyoruz.

Ock

Kadına yönelik şiddeti önleme konulu seminer okulumuz toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya velilerimiz ve öğretmenlerimiz katıldı. Sosyal hizmetlerden gelen görevliler velileri bilgilendirdi. Seminere Rehberlik Araştırma Merkezinde görevliler de katıldı.

Ock

Kerim Çeliktaş Türkocağı İlkokulu 1/D sınıfı öğrencileri için ''OKUMAK MUTLULUKTUR'' sloganıyla hazırlanan Okuma Bayramı etkinliği  düzenlendi. Programın açılış konuşmasını yapan Fatma ŞAHİN, ilkokul serüveninin en tatlı hatıralarından birisini yaşadıklarını belirtti. Öğretmen ŞAHİN ''Eylül ayında çıktığımız yolculuğumuzun ilk yarısını tamamlarken bu serüvenin en tatlı hatıralarından birisi olan okuma bayramı sevincimizi paylaşmak ve güzel anılarla yarıyılı tamamlamak için etkinlik düzenlemiş bulunmaktayız. Emek veren minik öğrencilerimize ve sevgili tüm velilerimize çok teşekkür ederim'' dedi.