İSMAİL YILDIRIM - MÜDÜR YARDIMCISI

1979 yılında Tarsus Taşobası Köyünde doğdu.İlk ve orta öğrenimini köyünde tamamladıktan sonra 1996 yılında Tarsus Barbaros Hayrettin Lisesini bitirdi.Aynı yıl Niğde Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümünü kazandı.2000 yılında mezun oldu.09.11.2002 yılında Şırnak Kızılsu Şehit Abdulvahap Üstüner İlköğretim okuluna atandı.5 yıl çalıştıktan sonra Gaziantep Şehitkamil Atabek İlkokuluna atandı.2 yıl çalıştıktan sonra 2009 yılında kendi köyü olan Taşobası köyü ilkokuluna atandı.7 yıl burada çalıştıktan sonra Tarsus Yeşiltepe İlkokuluna Müdür yardımcısı olarak atandı.Bu arada Tarsus Borsa İstanbul İlkokulunda valilik görevlendirmesiyle 4 yıl müdür yardımcılığı yaptı. 28 Haziran 2021 tarihinde KerimçeliktaşTürkocağı İlkokulu´nda Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı.Evli ve 3 çocuk babasıdır.