Eyl

Milli Eğitim Müdürümüz okulumuzu ziyaret etti. Öğretmenlerimizle sohbet etti eğitim ve öğretim yıllarını kutladı. Birinci sınıfların uyum programı çerçevesinde sınıfları dolaşarak öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik etti.

Eyl

Okulumuzdaki 1. sınıfların tamamı 2022-2023 Eğitim Öğretim yılına büyük bir özveriyle hazırlandılar. Yeni eğitim ve öğretim yılı tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize hayırlı uğurlu olsun.

Haz

2021-2022 e-Twinnig projesi kapsamında, Avrupa ve Ulusal Kalite Etiketleri Alan Okulumuz Öğrentmenleri Emel DEMİR ve Bedia KILINÇ'ı Tebrik Ederiz.

Mrt

Öğrencilerimiz günün anlamına uygun hazırladıkları çalışmaları tören alanında sundular.

Mrt

Bugün 101. yıl dönümünü kutladığımız Hamdullah Suphi Bey'in okuduğu Atatürk'ün "Bu marş bizim inkılabımızın ruhunu anlatır" dediği İstiklal Marşı 12 Mart 1921 tarihinde kabul edildi. Öğrencilerimiz günün anlamına uygun konuşma ve şiirler okudular. İstiklal Marşı Okuma Yarışması'nda dereceye giren öğrencilerimize de hediyeleri okul müdürümüz tarafından takdim edildi

Mrt

Okulumuz öğrencileri arasında düzenlenen "İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma" yarışması sonuçlandı.

Mrt

Yeşilay 5 Mart 1920 tarihinde İstanbul'da "Hilal-i Ahdar" adıyla kuruldu. 1-7 Mart'ta kutlanan haftadır. Yeşilay Haftası'nda bağımlılığın topluma, aileye ve bireye zararları anlatılır. Öğrencilerimizde bu günün anısına sigaranın zararları ve onları söndüren  duman avcıları rolünde etkinlik düzenledi.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında okulumuzda deprem tahliye tatbikatı yaptık. Tatbikat saat 11:30'da sirenlerin  çalmasıyla başladı. Tüm öğrencilerimizin katıldığı gerçeği aratmayan tatbikat öğrencilerimizin okul bahçesinde toplanmasıyla sona erdi.

Ekm

Cumhuriyetimizin 98. yıl dönümü kutlamaları için okulumuzda panolar hazırlanmaya başladı.Panoları hazırlayan öğretmenlerimiz Emel DEMİR ve Meltem MÜJDECİ ELGÜN'e teşekkür ederiz.

MÜDÜR YARDIMCIMIZ SAYIN İSMAİL YILDIRIM OKULUMUZDA GÖREVE BAŞLADI

Ekm

Öğrencilerimiz teneffüs aralarında zamanlarını çeşitli oyunlarla değerlendiriyorlar. Zaman zaman bu sayfaya resim eklemeye devam edeceğiz.

Kas

Öğretmenlerimiz okul bahçesinde sonbahar bakımını yaptılar. Milli ağaçlandırma günü nedeniyle de okul bahçesindeki fidanlarımızın budanması ve bakımı öğretmenlerimiz ve okul müdürümüz tarafından yapıldı.

Ekm

Cumhuriyetin 97. kuruluş yıl dönümü okulumuzda kutlandı.

Ekm

Bu sayfamızda sınıflarımızdan gelen çalışmalar sergilenmektedir.